fbpx
Ismerj meg minket

Rólunk

Háry Szépségszalon

Budán, az I. kerületben található szalonunk igazi kikapcsolódást és élményt jelent minden Vendégünknek az innovatív, modern hatóanyagoknak és kozmetikai technológiáknak köszönhetően. A szalonban maximálisan odafigyelünk a higiéniára és a folyamatos fertőtlenítésre, így teljes mértékben biztonságos környezetben veheted igénybe szolgáltatásainkat. Az IPL tartós szőrtelenítés az egyik fő profilunk, amivel hosszú évek óta, professzionális szinten foglalkozunk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kollégáink személyre szabott kezelési tervet készíthessenek Vendégeinknek, ezért minden ma elérhető szakmai tudásanyagot és kompetenciát a kezükbe adunk. Csapatunkat a legmagasabban képzett szakemberek alkotják a maximális Vendégélmény kiszolgálása érdekében. Ismerd meg csapatunk tagjait, akik szeretettel várnak Budai szalonunkban! 

Csapatunk

Háry Dorottya

Tulajdonos

17 éve végeztem kozmetikusként, valamint 10 évig tanulókat tanítottam gyakorlatra. Rendkívül fontos számomra a pontos, precíz munka, az elhivatottság, és ennek megfelelően választom ki az alkalmazottaimat is. Minden kezelést egy bőrdiagnosztizálás előz meg, melyet követően minden Vendég személyre szabott kezelésben részesül. Célunk, hogy érdemben hosszantartó eredményt érjünk el az adott bőrprobléma kezelésében. Már 12 éve dolgozom a Janssen Cosmetics professzionális termékcsaláddal, mellyel maximálisan meg vagyok elégedve, és azóta referencia kozmetika is vagyok. Várjuk szeretettel Vendégeinket egy remek csapattal, akikre nagyon büszke vagyok.

Lakatos Ágnes

Az Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziumban végeztem kozmetikusként. Amióta a szakmában vagyok, folyton keresem azokat az eljárásokat, technikákat és anyagokat, melyekkel a lehető legjobb szolgáltatásokat és kezeléseket tudom nyújtani Vendégeimnek. Fontos számomra, hogy Vendégeimnek valódi megoldást kínáljak kozmetikai problémáikra. Legfőbb célom, hogy a hozzám betérő Vendégek megszépülve, feltöltődve, mosolyogva távozzanak a kozmetikából. Úgy gondolom, hogy ennél nagyobb sikerélmény és öröm nem is érhet egy kozmetikust munkája során. Sok szeretettel várok minden kedves Vendéget, aki egy kis szépülésre és pihenésre vágyik!

Laczai Kiara

Mindig is éreztem, hogy az a hivatásom, hogy emberekkel foglalkozzak, hiszen fontos számomra a kommunikáció és mások életének megszépítése. Mindezt vegyítettem a szépségiparral, ami mindig is érdekelt. Így találtam rá az álom munkámra, ami nem más, mint a kozmetika. Tanulmányaim alatt igyekeztem elsajátítani a kozmetika minden fortélyát. Munkám során célom, hogy a Vendégek mindamellett, hogy megszépülnek, jól is érezzék magukat, mert hiszem, hogy a szépség belülről fakad. Szeretem az újdonságokat, mint például az új technikák és az új hatóanyagok. Igyekszem naprakész lenni minden újdonsággal kapcsolatban a tökéletes Vendégélmény megteremtése érdekében. Várok mindenkit szeretettel, aki egy kellemes feltöltődésre és szépülésre vágyik!

 

Foglald le időpontodat online a Háry szépségszalonba!

 

Elérhetőségeink

Várunk szeretettel Budán, jól megközelíthető helyen, gyönyörű környezetben!